ACDSee Light EQ™ Technology

És l’equivalent a Ombres/il·luminació del photoshop.

This technology makes it possible to adjust lighting in specific areas in images without affecting others. You can simultaneously lighten areas that are too dark, and darken areas that are too bright. If the foreground subject is backlit, you can easily lighten that subject up without blowing out the background. For a quick adjustment, this Light EQ™ technology can be found in Edit mode’s 1-Step lighting tool, which makes it possible for users to merely open an image and have it intuitively improved automatically.

Light EQ™ technology also powers View mode’s Auto EQ. This tool allows for users to press the Auto EQ button and view their image with an automatic exposure boost, commitment-free. What does commitment-free mean? It means that you can see what your image would look like with responsive lighting correction without saving the correction or even entering Edit mode. This makes it easy to determine which images in your collection could benefit from adjustment as you browse, expediting your cataloging and organizing process.

Diada 2018

Imatge aèria de la manifestació de la Diada a la Diagonal de Barcelona aquest 11 de setembre del 2018. Pla general. (Vertical)

Imatge aèria de la manifestació de la Diada a la Diagonal de Barcelona aquest 11 de setembre del 2018. Pla general. (Vertical)

Instal·lar múltiples blogs WordPress des del synology

1 Instal·lar o reparar wordpress des del “package center” del synology
2 canviar el nom de la carpeta “wordpress” per “comodi” substituir el wp-config.php pel del blog que anem a reparar. (compreobar que $table_prefix = ‘wp_’; sigui el correcte.
2 borra les taules de la BD Comodi
3 llançar el blog 213.4.33.41/comodi

Ja tenim instal·lat l’esquelet del blog ara hem de fer :

 • comprobar que funciona: actualització i carrega de fotos
 • pujar la carpeta “upload” del blog que vulguem actualitzar en la modalitat skip
 • comprovar que els permisos siguin: owner: http permission:
 • pujar el tema que estigui usant el blog que volem reparar: twenty
 • canviar wp-config.php pel del blog a repar
 • pujar els plugins
 • pujar la resta de fitxers
 • llançar el blog
 • comprobar si s’ha reparat

En aquest cas he actualitzat el blog english_note amb EXIT.

personalitzar el twenty-eleven

 • Carregar el tema twenty-eleven
 • crear el tema twenty-eleven-child
 • activar-lo
 • crear dintre de twenty-eleven-child el fitxer style.css amb la següent capçalera:
  /*
  Theme Name: Twenty Eleven Child
  Theme URI: http://localhost/beseit/wp-content/themes/twentysixteen-child/
  Description: Twenty eleven Child Theme
  Author: mut
  Template: twentyeleven
  */
  @import url(“../twentyeleven/style.css”);

tots els canvis de css que fen al fill s’aplicaran al blog sense modificar el style.css del pare. Al fitxer style.css del tema twenty-eleven-child queden recollits tots

ara farem un exemple de personalitzar una pàgina: La pàgina de cuina per exemple.

 • Es crea la pàgina nova cuina
 • S’obra page.php i es salva com page-cuina.php modificant prèviament la línia 3 anb: “Template Name: Plantilla_pag_cuina”
 • Editar cuina: seleccionar la plantilla de cuina
 • substituir la a la línia 15 get_header() per get_header(cuina);
 • crear header(cuina). Igual que com ho hem fet amb les entrades. sobre header i es salva com header-cuina

Alternativa 2:

 • Es crea la pàgina nova inici (beseit)
 • S’obra sidebar-page.php (plantilla de la barra lateral) plantilla i es salva com page-beseit-lateral.php modificant prèviament la línia 3 anb: “Template Name: Plantilla_pag_beseit-lateral” i eliminant el sidebar
 • Editar inici: seleccionar la plantilla nova
 • la imatge de capçalera es selecciona simplement triant una “imatge destacada”

Pagina Diaris:

Vaig a documentar la pàgina DIARIS ja que incorpora interessants característiques:

task sheduler: bd backup

general: MySqlBackup window10
triggers: daily at 19:30 status;enable
actions: star a program “c:\dropbox\dbForge studio\executa BAK.bat”

Per comprobar que l’acció funciona es pot llançat l’acció des del indicador d’ordres de Windows. si dona l’error “no està permès l’accés a root@192.168.1.1, verificar a comptes d’usuari del phpMyAdmin que aquest usuari existeix. .

WordPress : How to fix “No working transports found”

Tinc diversos blogs fets amb wordpress i instal·lats al servidor synology de214se. No és el primer cop que quan vaig a actualitzar ja sigui la versió de wp, un tema o un giny via ftp rebi el missatge “No working transports found”. això indica que hi ha un problema de configuració del fitxer php.ini. Anar a synology/www/phpsetings
comprovar que estiguin activada “socked comunnications”. encara no tinc ben seleccionades aquestes caselles però per aquí segur que es desbloqueja la xarxa de transport.

També són aquestes caselles les responsable de no poder rebre un correu electrónic per poder reiniciar el wordpress. En concret “imap”.

Més subtil és el problema quan deixar de funcionar tot perquè no es pot accedir a les BD MySql. També s’ha de tenir les caselles correctament activades.

CRONO/BINGO corregir manualment una càrrega mal feta amb el “CARREGADOR CRONO ANÀLISIS”

– obrir dbForge Studio for MySQL
– seleccionar la bd FONS_MUT
– Obrir la taula valoracions en mode editable
– Ordenar-la de major a menor per id_v (primer camp)
– Buscar al camp data_ini la data a corregir
– Posar els valor del dia següent (cas que aquests siguin correctes)
– COMPROVAR QUE S’HA SOL·LUCIONAT EL PROBLEMA
FI

MINIX NEO Z83-4-Pro

Es un mini ordinador molt interessant:

 • Mini PC con Windows 10 Pro (64 bits) preinstalado económico, versátil – Para las operaciones de oficinas e industrias; una solución ideal para la señalización digital, POS y para un cliente compacto.
 • Reproducciones de imágenes fantásticas, salida nativa 4K y listo para la multi-pantalla – Con salida HDMI y Mini DisplayPort disponible.
 • El diseño sin ventilador con refrigeración pasiva. Una solución silenciosa que consuma poca energía – Excluye cualquier parte móvil, con los componentes sólidos que aseguran una vida más larga al producto.
 • Un factor de forma delgada equipados con una amplia gama de opciones de conectividad – experiencia de un ordenador en un espacio y en un peso muy bajo. WiFi 802.11ac de banda dual, Gigabit Ethernet, Bluetooth 4.2, HDMI, Mini DisplayPort, USB 3.0 y más.
 • Ideal para aplicaciones industriales, las opciones de auto-encedido, incluye el montaje VESA – La unidad de potencia se puede activar en el BIOS de NEO Z83-4 Pro. El montaje VESA permite un acceso completo a todos los puertos y al boton de encedido, y no tiene impacto en el rendimiento de Wi-Fi o Bluetooth.

 

 

calefacció

Amb aquest esquema de muntatge sempre hi ha una petita circulació d’aigua.

Observem que si el contacte del termòstat 1 està obert i el T2 també i el de la caldera també no hi ha circulació d’aigua. La vàlvula utilitzada és : ORKLI 2 VIAS