España no podrá pasar el examen de la CE en junio

Los desequilibrios, lejos de corregirse, se han agudizado. Esta es la principal conclusión a la que han llegado los técnicos de la Comisión Europea tras las reuniones que mantuvieron ayer con los ministerios de Empleo, Hacienda, Economía y el Banco de España. Todo hace prever que el país volverá a suspender el examen que harán los ministros europeos en el Ecofin del 22 de junio. [….]

Un pensament a “España no podrá pasar el examen de la CE en junio

  1. Si portem anys vivint com un país ric sense ser-ho, gracies al crèdit. Hi ara de sobta ja no ens fia ningú, per sobreviure tindrem que trobar noves formules i canviar de mentalitat. Estic parlant com si espanya fos un país en que tots els seus ciutadans estimessin la seva nacionalitat. Però la realitat no es així hi ha mols milions de persones que se senten en una nacionalitat imposada, no desitjada. Com es comprendrà fàcilment això no ajuda per a sortir de la “crisi” (la paraula crisi ja no explica la nova situació). Aquest aspectes, sent tan elementals, no es tracten en cercles espanyols ni europeus. Penso que Europa s’ha de redefinir i anar capa uns Estats Units Europeus. Els estats no poden ser els mateixos d’ara. Els nous estats tenen que ser desitjats pels seus habitants no imposats gracies al control judicial i militar. Una llengua un Estat i una Nació dintre dels EUE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada