Mor el general vietnamita Vo Nguyen Giap als 102 anys

El general vietnamita que va ser artífex de la victòria militar del seu país sobre les VIETNAM-MILITARY-HISTORY-GIAP-FILEStropes franceses i nord-americanes, Vo Nguyen Giap, ha mort aquest divendres als 102 anys d’edat a l’hospital militar de Hanoi, informen els mitjans locals.

Giap va néixer el 1912 a la regió central de la llavors Indoxina francesa i va entrar en contacte amb els sectors polítics més radicals mentre cursava estudis al Liceu Nacional de Hue. Va ingressar en el Partit Comunista d’Indoxina el 1933, quan estudiava dret a Hano [….]

Llegint aquesta petita biografia es veu que s’està davant d’un home tossut, lluitador i que ha tingut les idees clares des de la seva joventut. A demés la vida li ha regalat una llarga existència. Qui serà el nostre Vo Nguyen Giap català?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada