Instal·lar múltiples blogs WordPress des del synology

Fins ara no feia servir el Synology per a instal·lar un nou blog al servidor. Senzillament el descarregava de internet, el descomprimia, li donava el nom que correspongués a la carpeta i feia servir l’instal·lador. Recentment m’han aparegut un problema que no em permet fer les actualitzacions que van sortint. Crec que es deus al permisos de les carpetes i és que els permisos de les carpetes han ser 755 i no 777. Quan una carpeta es crea a WWW per defecte es fa en 777. per a que sigui 755 l’ha de crear el synology. (tot això està per demostrar). Aixo es far al instal·lar o reparar l’aplicació wordpress i després canviant-li el nom.
1 fem un backup de eng
2 borra les taules de la BD
3 borrar wp-config i assegurar-nos que hi hagi wp-config-sample.php
2 fer córrer readme.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.